A legnagyobb hiba mit Férfi randin elkövethet
2017. augusztus 30. írta: Ihász Gergely

A legnagyobb hiba mit Férfi randin elkövethet

Férfiak, legyünk őszinték. Mi is olyanok vagyunk, hogy mikor álmaink nőjével van randink, azt akarjuk, hogy minden tökéletes legyen. A randin tökéletes benyomást akarunk kelteni, és mindent megtenni, hogy kedveljen a nő. Igen ekkor mi is izgulunk.

sunset_chaser_7.png

Ahogy mondják, az ördög a részletekben rejlik. Egy randin sok mindent el lehet rontani, de ha egy kicsit oda figyelünk csökkenthetjük a kockázatokat.

Akarva, akaratlanul a nőnek a külső megjelenés fontos. Összeségében nem a külső alapján fogja eldönteni, hogy ágyba bújik-e velünk, de hogy eljutunk-e odáig nagyban függ az összképtől.

Azokkal a női ismerőseimmel akikkel szóba kerül a randizás, mind ugyan azt emelik ki, mikor első randiról van szó. A nő minden apró részletet megfigyel, de egy dologra nagyon odafigyel, ami sors döntő lehet. Ez az egy dolog eldöntheti, hogy lesz-e második randi vagy sem. Lehetünk szellemesek, ha ez az egy dolog nem klappol, mindent bukhatunk.

Ez a dolog a cipő választás. Minden nő, mikor előszőr találkozunk a tekintetünk után, a cipőnket nézi meg. Igen férfiak, a cipő. A nő úgy gondolja, hogyha nem megfelelő a cipő, akkor a megbízhatóságunk se ér sokat. Mire figyeljünk a cipő választásánál.

Tisztaság

Az első és legfontosabb, hogy a cipőnk tiszta legyen. Mielőtt randira indulunk tisztítsuk meg. Nincs csalódás keltőbb egy nőnek, mint mikor egy helyes férfi mocskos cipőben jelenik meg.

Állapota

Mi férfiak hajlamosak vagyunk addig hordani egy cipőt, míg le nem szakad a lábunkról. Első randin ne a legszakadtabb cipőnket vegyük fel.

Párosítás az övvel és nadrág színével

Mivel a nők minden részletet megfigyelnek, figyeljünk oda, hogy  a cipő színe passzoljon az övünk és nadrágunk színével. Az internet segítségével sok-sok divat képről nyerhetünk ihletet, használjuk őket.

Nyáron szandál és zokni

Nyáron szeretjük a szandált. Örök példa és a mai napig a férfi nem törődik vele. Szandálhoz zoknit nem veszünk fel!

Ha számunkra nem fontos a cipő, akkor is legyen legalább két olyan alkalmi cipőnk melyet hivatalos eseményen és randin felvehetünk. Higgyétek el, nő a nőnél az esélyünk ha nem rontjuk el a cipő választásást.

A bejegyzés trackback címe:

https://ihaszgergely.blog.hu/api/trackback/id/tr7512783434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása