Az értékesítő nélkülözhetetlen fegyverei
2017. június 27. írta: Ihász Gergely

Az értékesítő nélkülözhetetlen fegyverei

Mely eszközök használata elengedhetetlen, hogy sikeres légy. Mind minden szakmának megvannak az eszközei, így az értékesítőnek is vannak elengedhetetlen eszközei, melyek garantálják a sikert. Nézzük is meg őket.

sunset_chaser.png

 

Névjegykártya

Az értékesítő nem lehet meg névjegykártya nélkül. A legjobb, ha mindig van nálunk pár, mert nem tudhatjuk mikor lesz rá szükségünk.

 

Naptár

Tárgyalások, határidők, vállalások. Ezeket mind tudnunk kell betartani. Elengedhetetlen, hogy naptárat használjunk. Valaki a papír alapú naptár rá esküszik én az online naptárra. Én a Google naptárt használom, mert mindig figyelmeztet, és mindig nálam van, mert a telefonról is elérhetem.

 

Telefon

Ma már az okostelefon a javallott, mert olyan funkciókkal bír, melyek nélkülözhetetlenek. Ne sajnáljuk a pénzt, fektessünk be egy jobb készülékbe. Nem kell feltétlenül Iphone-nak lennie, de legyen egy jobb készülék, mert ez is a Brandünket képviseli.

 

Jegyzetfüzet

Tárgyalásokkor fontos, hogy minden fontos információt feljegyezzünk és később vissza kereshessünk. Erre a legjobb a jegyzet füzet. Tárgyalásra, mindig vigyünk magunkkal.

 

CRM rendszer

Egyre több ügyféllel vagyunk kapcsolatban, az összes információt, nem tudjuk fejben tartani. A legjobb megoldás a CRM rendszer. Ha még nem vagyunk elég nagyok, hogy saját CRM rendszerünk legyen, használjuk az excel táblát.

 

Táska

Az ügyfélhez viszünk tájékoztatót, nálunk vagy a jegyzetfüzetünk, ezeket mind táskába visszük. Adjunk a megjelenésre és ruházzunk be egy minőségi táskába.

 

Feladat kezelő

Nincs rosszabb, ha valamit elfelejtünk. Legyen egy megbízható feladat kezelő rendszerünk, mely biztosítja, hogy nem felejtünk el semmit. Én ebben is az online rendszert preferálom.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ihaszgergely.blog.hu/api/trackback/id/tr1512617113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása