Számodra melyik a hét legunalmasabb napja?
2021. március 30. írta: Ihász Gergely

Számodra melyik a hét legunalmasabb napja?

Ha beírjuk a keresőbe, hogy “To most boring day of the week” (A hét legunalmasabb napja) akkor első helyen kiemelve a vasárnap jelenik meg. Ez az a nap, mellyel a legtöbb ember nem tud mit kezdeni.

A mai felnőtt társadalom Hétfőtől-Szombatig hajt, hogy elvégezze a feladatait. Hétköznap a hívatás, Szombaton meg a legfontosabb házi teendők.

elena-mozhvilo-u_zb7iv1t9k-unsplash.jpg

És ott a Vasárnap, ami valahogy a legtöbb embernek nem passzol az életébe. Egyik oldalról nincs nyomás, hogy bármit el kellene végezni, de még is ott a hétfő nyomasztó közeledte. Érdekes kettősség.

Te is átélted számtalanszor azt az érzést, hogy nem tudsz magaddal mit kezdeni Vasárnaponként, csak nézed a TV-t vagy böngészed a közösségi felületeket és semmi nem villanyoz fel?

Bevallom 18 éves korom óta nem éreztem ezt. Hogy mi a titok? Mindig van cél előttem ami hajt előre. Tanulás, projektek, kapcsolatok ápolása, spirituális merengés… Mind feltölt vasárnap.

Persze megértek mindenkit, amikor körülöttünk mindenki így él, akkor mi is hajlamosak vagyunk követni a csordát.

Nézd meg a kiemelkedő teljesítményt elért embereket, nekik végtelen feladat és tanulási listájuk van. Nem intelligensebbek az átlagnál, csak rendelkeznek pontos vízióval az életükről, melyért tesznek is.

Próbáld meg betervezni előre a Vasárnapodat is, és tartsd magad hozzá. 

Olvasás, Tanulás, Kirándulás, Rendrakás, mind olyan tevékenység ami feltölti a napodat.

Legyél a nem unatkozom Vasárnap klub új tagja.

Szép Vasárnapot

Photo by Elena Mozhvilo on Unsplash

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ihaszgergely.blog.hu/api/trackback/id/tr5316485128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Billy Hill 2021.03.31. 11:10:09

És ha azt írjuk be, hogy "The most boring"?
süti beállítások módosítása