Legyél Karizmatikusabb ezzel az egy dologgal
2017. május 09. írta: Ihász Gergely

Legyél Karizmatikusabb ezzel az egy dologgal

Kezdjük a legegyszerűbben kivitelezhető dologgal. Nehéz mosolyognod, megerőltető? Nem, te is tudod.

karizma.png

Legkönnyebben a karizmádat a mosollyal tudod növelni. Légy kedves és mosolygó. Az emberek viszonozni fogják és több dolgot sikerre vihetsz.

Most olvastam egy cikket, ahol azt írták, hogy mára a depresszió a világ egyik vezető népbetegsége. Tudom nehéz a depressziós embernek, de a mosoly ekkor is segítségre lehet. Bizonyított tény, hogy a mosoly automatikusan endorfint, azaz boldogság hormont termel.

Emlékezz vissza eseményekre az életedből, ahol egy fagyos levegőt a mosoly megtört. Az emberek sokkal jobban szeretnek együtt lenni olyan emberekkel akik mosolyognak. Persze ez nem jelenti azt, hogy mindig mosolyogni kell 0-24 órában. De egy jól előtt mosoly, kapukat nyit ki előtted.

Az emberek a mai világban feszültek, nézd meg a körülőtted lévőket. Mennyit mosolygonak egy nap? 0-t vagy -4-et. Elárasztja őket a feszültség, a  minden napok problémák hegye. Értékesítőként megtanultam, hogy a mosoly üzleteket jelent. Az ügyfél kivel szerződik le, azzal akit kedvel. Biztos lehetsz benne, hogy akit nem kedvel azzal nem köt üzletet. Egy nő kivel akar ágy bújni, azzal a férfivel aki karót nyelt vagy aki könnyed és vidám?

Most komolyan nehéz mosolyogni? Nem. Ha neked mégis nehéz gyakorold tükör előtt, míg nem lesz természetes.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ihaszgergely.blog.hu/api/trackback/id/tr1412482349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása