Melyik Nőtípust kerüljük randizás során
2017. szeptember 06. írta: Ihász Gergely

Melyik Nőtípust kerüljük randizás során

Férfiak, legyünk őszinték kosárt kapni egy nőtől fájdalmas. Ha olyan lelkiismeretes férfi vagy mint én, aki nem játszik a nőkkel, akkor számunkra kosarat kapni megterhelő.

sunset_chaser_8.png

A legtöbb férfinél ha kosarat kap, lelki megingás következik be. Előjönnek az olyan gondolatok, hogy nem vagyok elég értékes, elég jóképű… Egy kosár, legtöbbször megingatja a férfiak önbecsülését.

Értékes nőt könnyebb az utcán, való életben megismerni, mint online. Az online világ kusza és túl bonyolult. Sok szerelem kezdődik online ismerkedés útján, de vallom, a való életben jobb ismerkedni. Mégis a legtöbb férfi, józanul, nappal nem tud ismerkedni, fél a visszautasítástól. A férfiak jobban félnek a nappali ismerkedéstől, mint a nyilvános beszédtől vagy a haláltól.

De mégis melyik az a nő típus akit online, nappal, buliban kerüljünk minden áron?

Minden nőnek nem fogsz bejönni, akire felfigyelsz. Nincs olyan férfi a világon, aki minden nőt meg tud szerezni. Még a világsztárok sem.

Akit minden képen el kell kerülnöd az a nő, aki nem érdeklődik utánad. Nekem megkönnyítette az ismerkedést, érzéseimet, az a tény, hogy tudatosítottam, nem kaphatok meg minden nőt akire felfigyelek. Rengetegen hatalmas erőfeszítéseket tesznek bele és tettem én is bele, hogy olyan nő után hajtsanak aki, vagy barátként vagy még annak sem tekint.

Sokkal könnyebb úgy az élet, ha annak a nőnek csapom a szelet, aki viszont érdeklődik irántam. Azt a nőt, aki viszont érdeklődik irántam meg kell találnom. Ehhez meg kell ismerkednem nőkkel. Tudom a legtöbb nő, nem fog viszont érdeklődni irántam, elküld, durva lesz velem, de lesz aki viszonozza majd az érdeklődésem.

A kapcsolat kezdéséről mindig a nő dönt, de az első döntés miénk férfiaké. A mi döntésünk, hogy kezdeményezünk-e a nőnél vagy sem.

Férfiként fel kell nőni a feladathoz, hogy megtaláljuk azt a nőt akihez vonzóduk és viszont vonzódik hozzánk. Ehhez, több nővel kell ismerkedni, több nőtől kell kosárt kapni, igen. De a sor végén ott lesz az a nő, akivel boldogan le tudjuk élni az életünket.

Nehéz, de ne pazarold az időd arra a nőre aki nem viszonozza érdeklődésed.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ihaszgergely.blog.hu/api/trackback/id/tr7012806606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Megmagyarazo 2017.09.06. 13:17:01

Azzal a részével nagyon egyetértek, hogy nem kell elkeseredni, ha visszautasítást kapsz. Akkor se ha a nők 99%-ától azt kapsz. A való életben is csak az emberek nagyon kis %-át érdekli a másik nem egy adott képviselője. Jól is néznénk ki, ha mindenkinek mindenki megfelelne.
A gyakorlatban a férfiak hajlamosak ezt elfelejteni és elkövetni azt a teljesen rossz általánosítást, hogy minden nő ilyen-olyan-amolyan.

Viszont sajnos én azt a férfit, aki a "nő" szót nagybetűvel írja (sokan csinálják), alapból kizárom, indoklás nincs. :)

Megmagyarazo 2017.09.06. 13:17:35

@commentes nikk: a stílus kicsit csiszolatlan, de a felvetés teljesen jogos. :)

Eskael 2017.09.06. 13:31:20

Most komolyan: Azért elég szánalmas, hogy az első soron sem jut túl az ember mert ilyeneket sikerül írni, hogy "kosárt kapni" és később újra "több nőtől kell kosárt kapni".

A vesszőhibákat még csak elnézem, de az olyan mondatokat, amiknek 3x kell nekifutni, hogy megsejtsem mire is gondolt az írója, na azt nem.

"Nekem megkönnyítette az ismerkedést, érzéseimet, ..."
Az érzéseidet megkönnyítette???

"Rengetegen hatalmas erőfeszítéseket tesznek bele és tettem én is bele, hogy olyan nő után hajtsanak aki, vagy barátként vagy még annak sem tekint."
Nem kis zavar az erőben.

Egyszerűen nem értem miért akar "írni" az olyan ember, aki nem tud és miért kerül ki ilyen cikk egyáltalán? Nincs szerkesztő, aki átolvasná?

Pan Modry 2017.09.06. 14:32:18

bullshit...

ha egy no kosarat ad az egy tiszta helyzet, nem baszod ra az idod tobbet, az ilyet illik is megkoszonni mert egy fair viselkedes

a legjobb az ha bejossz a nonek, a masodik legjobb ha azonnal lepattint, a legkevesbe jo a ketto kozotti...

rossz meg nincs, ismerkedni, vadaszgatni alapvetoen jo dolog, ha a szingli idokre gondolok vissza ezekre nagyon pozitivan gondolok :)

Csetepaté márki 2017.09.06. 14:41:44

„Értékes nőt könnyebb az utcán, való életben megismerni, mint online.”

Ennek az esélye kb a nullával egyenlő, persze majdnem négymilliárd nő van, lehet próbálkozni. Ha minden ezredik bejön, az is már több mint négymillió.
Másrészt elég merész kijelentés, hogy az „értékes nők” inkább utcán ismerkednek vadidegenekkel, mint online.

„Egy kosár, legtöbbször megingatja a férfiak önbecsülését.”

Eltekintve a nyelvtani problémáktól egy kosár nem ingatja meg senkinek az önbecsülését. Várom a jelentkezését azon férfitársaimnak, akik egy kosarat kaptak. A 10+ férfiak viszont ne jelentkezzenek, mert egy hétre lefagyna a net.

„Mégis a legtöbb férfi, józanul, nappal nem tud ismerkedni, fél a visszautasítástól.”

Sose ismerkedtem ittasan, a kisebbséghez tartozom ezek szerint.

Amúgy szinte egyetlen mondat sincs, amelyikbe bármiféle rosszindulat nélkül is ne lehetne belekötni. Az egyetlen, ami értékelhető: „Akit minden képen el kell kerülnöd az a nő, aki nem érdeklődik utánad”. Na ez a mondat nyelvtanilag viszont már egyes alá, a többi csak sima egyes.

Dr. Bélus___ 2017.09.06. 14:53:54

"Értékes nőt könnyebb az utcán, való életben megismerni, mint online. Az online világ kusza és túl bonyolult." Neked. De vigasztaljon a tudat, hogy az ókori emberek általában így vannak ezzel.
Mondjuk az én már hét éve nem csinálom, de annak idején a trükk lényege az volt, hogy az online keresést is ugyanúgy be kellett gyakorolni, mint a buliban leszólítást - és elutasítás volt száz számra. A hátránya, hogy sok a szar, az előnye, hogy mindenki társat keres. Ha buliban/vonaton/utcán/akárhol leszólítasz egy csajt, az reális eséllyel foglalt, ha pl. egy társkeresőn, akkor ez nem túl valószínű + az ismeretségi köröd is korlátozottabb.
Amúgy meg az írás egy nesze semmi fogd meg jól. Fos.

Peetee 2017.09.06. 15:17:20

Nesze semmi fogd meg jól...kicsit. Bár elég sokan vannak, akik fordítva gondolkodnak és kiválasztanak 1nőt, akit bármi áron igyekeznek meghódítani, heteken-hónapokon át; hiába kapnak tőle egyre egyértelműbb jeleket, hogy N-E-M. De ők akkoris'. Van ilyen típus, de rajtuk ez az írás nem segít, a fentieket meg tulajdonképpen egy nagycsoportos ovis is tudja.

Titi123 2017.09.06. 15:38:45

Villamos és nő után nem futunk. Ez alapelv.

bontottcsirke 2017.09.06. 15:40:44

Ha cicafiú lennél, sokkal könnyebb lenne, csak belógatod aztán kész. Nem matek, láttam már intellektuális nőt szopni, mint a kismalacot.

A nőknek digitális az agya, ha kellesz nekik jó, ha nem vagy jó pasi heló. (ez még rímelt is)

Indriq 2017.09.06. 15:47:48

@bontottcsirke: csak szólok, ez nem rímelt :)

Mr.paksimogyoró 2017.09.06. 15:53:22

@Eskael: Nálam a "minden képen el kell kerülnöd" annyira kib@szta a biztosítékot, hogy a többi szinte fel sem tűnt :) Tényleg nem vagyok egy nyelvtannáci, de aki ennyire nem tud helyesen írni, minek ír?

A nép fia 2017.09.06. 15:55:17

Bekapcsolva maradt a KBG (közhelybullshit-generátor).

Up! 2017.09.06. 15:56:59

@bontottcsirke: Én meg csak "intellektuális" nőt láttam még szopni. A többi, vagy undorodott tőle, vagy csak valamit csinált, amiről ő azt gondolta, hogy az...

Eskael 2017.09.06. 16:01:14

@Mr.paksimogyoró: Ha még csak a nyelvhelyesség lenne a gond, bár fájna, de nem rinyálnék. De itt tartalmatlan, magyartalan, értlelmezhetetlen az egész szinte.
A minősége sem tartalmilag, sem nyelvhelyességben nem éri el a minimumot.
Minden cinizmust félretéve, egy durván lelkisérült hímnemű kivételével, melyik férfi nincs tisztában ezzel? A cikk kb. annyit mond, mint a régi paraszti bölcsesség: "Ne fuss olyan szekér után, ami nem vesz fel". A többi merő siránkozás.
Azért Jó lenne tudni, hogy ezért ő pénzt kap?

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2017.09.06. 16:06:24

ezt? focimlapon? Index. van egy 11 eves keresztlanyom. ennyi erovel az o naplojat mar ket eve lehozhatnatok napi szinten.

FlybyWire 2017.09.06. 16:12:04

"Értékes nőt könnyebb az utcán, való életben megismerni, mint online"

Az első méretes baromság elég korán érkezett a cikkben :)

FlybyWire 2017.09.06. 16:25:09

"A kapcsolat kezdéséről mindig a nő dönt, de az első döntés miénk férfiak"

Túl azon, hogy a mondta szemantikailag (is) értelmetlen, még csak nem is igaz.
A nők jelzik, ha bejön a férfi, csak mivel női aggyal gondolkodnak, ez a jelzés nem feltétlenül megy át a férfiaknak.
Igazán sokat és jól csajozni azok a férfiak tudnak, akik észreveszik ezeket a jeleket, és ezek után még úgy ismerkednek meg az adott nővel. hogy az végig nem érezheti "nyeregben" magát, azaz végig azon töri majd a szép is fejecskéjét, hogy most akkor ő bejön-e a pasinak, vagy sem.
Minél tovább tudja az illető bizonytalanságban tartani a csajt, annál jobban bele is fog zúgni, gyakorlatilag tét nélkül addig lebegtetheti, amíg akarja.

FlybyWire 2017.09.06. 16:29:55

Egy 15 évestől amúgy nem rossz, ne bántsátok.

dunántúli gyerek 2017.09.06. 16:43:15

számítani kell a visszautasításra, ez alap

eleve ha jó a hangulat első randin bugyira megyek

ilyenkor az jelent probémát, HA NEM UTASÍTANAK EL

ha elutasítanak az nem érdekel akkor a köv. randin MEGYEK BUGYIRA

egy nőnek legyen vmi tartása, én szeretek vadászni, nem a szex a lényeg hanem a vadászat

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2017.09.06. 17:01:21

@FlybyWire: Hát nem tudom... én online még nem sok értelmes csajt ismertem meg, pedig volt már pár randim / csajom a netről :D
Biztos vannak, nem mondom hogy nem, de kevesen. Aki értemes és ki is néz valahogy, annak nem kell online ismerkednie.
Kivéve ha csak dugni akar és ezt titokban akarja tartani, mert arra tökéletes az online ismerkedés.

Larry Silverstein 2017.09.06. 17:08:03

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): szerintem tökmind1 hogy online v. nem online, a nem online nagy előnye az hogy eleve olyanhoz settenkedsz oda aki már szimpi.

Az online hátránya hogy mindenki csinál vmi profilt, de abból a lényeg ritkán derül ki, tényleg max. kúrásra jó általában.

Kládek Tibi (törölt) 2017.09.06. 17:29:20

leütöm és hazaviszem, egy hét után kirakom, akkor könyörögnek kicsit hogy maradnának

ez a poszt meg olyan mintha a Rózsagyuri írta volna kamasz korában

Tamas Adt Lenhardt 2017.09.06. 17:34:38

most leírtál ezer karaktert és nincs benne semmi. grazulálok a szerzőnek.

Drednaught 2017.09.06. 17:58:02

Elmondom, hogy mi okozza a legnagyobb félreértést a nemek közt.
A nők egyértelműen utasítanak el, ritka paraszt módon, durván és félreérthetetlenül teszik.
Az átlag férfi azonban sose tesz ilyet(kivéve, ha szó szerint undort vált ki belőle a nő). A férfi egy kósza numerára legalább jónak tartja, akkor nem fogja elküldeni, de itt jön a bökkenő: a viszonzott érdeklődés és a dugásért megjátszott érdeklődés ugyanúgy néz ki, vagyis ha egy átlag nő élete során - most sokat mondok - 20-szor kezdeményez, abból 18 esetben NEM fog elutasítást kapni, de ebből 17-szer csak ürítenek belé egyet.
A levont konzekvenciák azonben véletlenül sem fogják tartalmazni azt, hogy ez a férfiaktől a leggyakoribb formája az elutasításnak, helyette olyanokat mondanak a nők, hogy
- 20-ból 18 igent mondott, tehát jó csaj vagyok
- ha ennyire jó csaj vagyok, faszt fogok itt kezdeményezni, az a "férfiak dolga" és ezzel a lendülettel vissza is váltott felvilásogsult feministából hagyományörző tradicionális nővé
- a 18 igenből 17 éretlen, szar, szemét, önző barom volt -> minden férfi éretlen, szar, szemét, önző

Addig bizony ebben nem lesz előrelépés, amíg nem adunk a nőknek őszinte feedbacket és megyünk inkább kurvázni a kósza numerák kihasználása helyett.
Hasonlóképp addig nem fognak a kis porbafingó picsák megelégedni a nálunk "csak", "alig" 15-10-15 centivel magasabb férfiakkal, amíg a magasabb férfiak nem küldik el őket konzekvensen a halál faszára és keresnek magukhoz képest csak arányosan, kismértékben alacsonyabb nőket.
Hasonló analógiákat ezrével tudnáék sorolni(pl. a "szakmabelivel kezdeni nem hajlandó tanárnőket vagy az "anyukánál" lakó, de a "mamahoteles" férfiakra messziről fújó fiatal libákat).

A nők el vannak kényeztetve és ez egyedül a mi hibánk. Mi tudjuk egyedül helyrehozni is.

Kommentke 2017.09.06. 18:26:53

Csatlakozom többekhez...
Tényleg mi ez a rettenet???
Én nőként mondom, kukába veled. De ha még ráadásul a főnököd lennék.....
Ez a helyesírás, fogalmazás.... Nincs felvétel cikketelőzetesenátolvasókijavítóátszerkesztő munkakörbe? Jelentkezem!
Több ehhez hasonló szörnyedvényt olvastam már, de most már a regisztrációhoz, kommenteléshez folyamodtam!!!
Segítsééég!!!
De a legnagyobb baj, hogy a sok ilyen komment után sem változnak az ehhez hasonló írások. Nem törli senki, nem javítja senki, nem kér elnézést senki :(((...
Rettenet.

2017.09.06. 18:35:33

"Értékes nőt könnyebb az utcán, való életben megismerni, mint online"

A posztoló eszerint az út mellett strichelő nőket többre tartja, mint az interneten hirdető szexmunkásokat. Van egy ízlése. XD LOL

Duplaxiii 2017.09.06. 18:52:10

Szerintem aki ennyire gyenge hejesírásból, azt eleve elkerülik a nők...
nő típus = nőtípus
Nőtípus (mondatban, címben) = nőtípus...
Nem lenne gond, de ugye te akarod minősíteni a másik nemet?

Fürgerókaláb 2017.09.06. 19:00:25

Iskolába-e jártál-e kosarat kapó, kosarat kapó, kosarat kapó, kosáros kosaras barátom? Minden képen kosár.

Fürgerókaláb 2017.09.06. 19:05:40

Amúgy a halálnál is félelmetesebb nappali ismerkedésig bírtam olvasni. Szakadok.
/Egy nő típusú Homo Sapiens/

Kunhallmi Agnes. 2017.09.06. 19:19:42

Egyertelmu, hogy a blogolo, a helyesirasa miatt nem talal baratnot.
Ha eloszoban is igy adja elo magat, akkor nyilvan silkoltva menekulnek a nok.
Esetleg analfabeta, siketeknel probalkozhatna a blogo.

Ramil Safarov. 2017.09.06. 19:22:23

Büdös kurva mindegyik !!!

2017.09.06. 19:25:40

Ezt nagyon jó volt olvasni. Néha bizonytalan vagyok, hogy elég jó stílusban fogalmazok-e, és néha fáj látni, hogy a kommentemben vesszőhiba maradt. Teljesen megnyugodtam: van, akihez képest irodalmi Nobel-díjra vagyok jogosult.

Tsteinar 2017.09.06. 19:51:32

Az esetek 99%-ban a nő dönt, kivéve ha mocskosul gazdag vagy és sorban állnak...

elvagyok 2017.09.06. 19:52:41

@Kommentke: Ha már...

Csatlakozom a(!) többiekhez... Miért csatlakozol, kérte valaki? Vagy te is azon "kevesek" közé tartozol, akik csak akkor mernek bégetni, amikor körülöttük már mindenki béget??? :-))

"De ha még ráadásul" Ez sem rossz mondatkezdés, olyan "magyaros"... :-)))

Téged is fel lehet venni a kerülendő nők közé... :-))

Igazi gyöngyszem vagy: képes vagy csak azért beregisztrálni, hogy leírd azt, amit előtted már százan leírtak, miközben magad is tudod, hogy semmi eredménye nem volt a korábbi száz beírásnak sem...

Az egy dolog, hogy valaki hülyeséget csinál, de miért kell még reklámozni is??? :-))))) Egek... És még te akarsz főnökösködni :-))) bruhaha

elvagyok 2017.09.06. 19:58:42

@Kommentke: Igen, az első tőled vett idézettel mellélőttem, de a többi marad... :-))

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.09.06. 20:45:40

"legyünk őszinték kosárt kapni egy nőtől fájdalmas"

Ezt olvasni is fájdalmas. Hol tanultál te magyarul?
süti beállítások módosítása