4 dolog amit a férfi tanulhat a nőtől!
2017. szeptember 27. írta: Ihász Gergely

4 dolog amit a férfi tanulhat a nőtől!

Férfiak, legyünk őszinték! Szeretjük magunkat a teremtés koronájának tekinteni, de ha körülnézünk a világban, láthatjuk, hogy a nők kezdenek lekörözni minket. Több a diplomás nő, egyre több a női vezető… A nő már nincs a férfira utalva.

sunset_chaser_2_1.png

Ebben a cikkben összeszedtem négy dolgot, amit mi férfiak, a nőktől tanulhatunk.

Étkezés

Mi férfiak hajlamosak vagyunk egészségtelenül étkezni. Reggel jó zsíros reggelivel kezdeni és ebédre belénk tömni valami gyors kaját. Ezzel szemben a legtöbb nő, nagyon is odafigyel az étkezéseire.  Persze, néhány nő átesik a ló másik oldalára a divatos diétákkal és az elvakult táplálkozási szabályokkal, de legtöbbjük igyekszik figyelni rá, hogy mit eszik. Nem azt mondom, hogy le kell szokni a jó pacal pörköltről és társairól, viszont nem nagy erőfeszítés, ha kicsit mi is odafigyelünk, hogy mikor, mit fogyasztunk. Jobban is fogjuk érezni magunkat és a testünk is meghálálja.

Sportolás

Ez is a testünk megbecsülése. A testünket sem aknázhatjuk ki végtelenségig, mert egyszer megbosszulja magát. Az nem sport, hogy hétvégén megnézzük az aktuális foci meccset, egy korsó sörrel. Heti két alkalommal, mindenki életébe bele kell, hogy férjen, 30 perces aktív testmozgás.

Önfejlesztés

Egy versengő társadalomban élünk, ahol újabb és újabb eszközök, megoldások születnek, és ahol nap mint nap, újabb perspektívák és távlatok nyílnak. Ebben a világban, csak folyamatos tanulással maradhatunk versenyben és érhetjük el céljainkat. Ha megnézzük a tanfolyamok résztvevőit, a vásárlókat a könyves boltban, nem minket - férfiakat - látjuk túlsúlyban. A nők tudják, hogy folyamatos fejlődés nélkül nem élhetnek boldog életet. Havi egy-két könyv nem megterhelő nekünk sem.

Ízléses megjelenés

A nők sok figyelmet fordítanak megjelenésükre. Képesek - egy fontosabb esemény előtt - négyszer átöltözni, csak hogy kifogástalan legyen a kinézetük, a külcsín. Lehet tagadni és tiltakozni az ellen, hogy a férfi megjelenhet rövidnadrágban is például egy esküvőn, vagy olajosan egy étteremben, mert ettől macsó, de ez az idő elmúlt. Élhetjük az életünket küszködve is és sajnáltatva magunkat, de vitathatatlan, hogy egy jó megjelenés hamarabb hozzásegít minket, hogy elérjük céljainkat. Ezért nekünk is nagyobb gondot kell fordítanunk a külsőségekre.

Valójában sokkal több dolog van, amiket a nőktől tanulhatunk, de azokat majd egy következő cikkben folytatom.

A bejegyzés trackback címe:

https://ihaszgergely.blog.hu/api/trackback/id/tr4512897598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása