5 elengedhetetlen képesség a munka világában.
2017. október 26. írta: Ihász Gergely

5 elengedhetetlen képesség a munka világában.

Úgy gondolod, hogy tökéletes az önéletrajzod, mégsem hívnak be annyi interjúra, mint remélted?

michael-mims-111094.jpg

Az internet tele van önéletrajz sablonokkal, amiket használhatsz. Ezekkel egy nagy probléma van, mindenki ezeket használja. Mivel mindenki ezeket használja a toborzó 1000 és 1000 ugyanolyan önéletrajzokkal találkozik. Egy idő után unalmassá válnak. Egyedinek kell lenned és ez, az önéletrajzzal kezdődik.

A következőkben öt képességet sorolok fel, melyekkel rendelkezned kell, hogy téged válasszanak az állásra.

 Kommunikáció

Bármilyen munkakörben akarunk elhelyezkedni, elengedhetetlen, hogy megfelelően tudjunk kommunikálni, szóban és írásban. A kommunikáció része, az aktív hallgatás is. Ez egy olyan képesség, ami megnyugtatja a toborzót.

 Probléma megoldás

Egy cégvezető, azért vesz fel alkalmazottat, hogy problémákat oldjon meg helyette. Ne legyenek ábrándjaid, téged is azért vesznek fel, hogy problémát oldj meg.

 Csapatmunka

A szervezet a csapatmunkáról szól. Képesnek kell lenned a csapatmunkára. Nagy eredményeket csapatban lehet elérni. Tanulj meg, csapatjátékos lenni.

 Szervezés és tervezés

A legtöbb munkakörnél már elengedhetetlen, hogy hatékonyan megtervezd és megszervezd a feladatokat.

 Tanulás

A mai világban, aki nem tanul folyamatosan, elveszetté válik. A világ össze van kötve és az újdonságok percek alatt elérnek hozzánk. Ennek következménye, hogy mindig újítani kell és új technikát, eljárást tanulni.

Szép napot.

 Photo by Michael Mims on Unsplash

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ihaszgergely.blog.hu/api/trackback/id/tr3413058574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása